Fo Nane Ve Misket Limonu (Cool Lime) Aromalı Kokteyl Şurup 700 ml

Marka : Fo
Tedarikçi : Mikro
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : ₺188,90
İndirimli : ₺159,90

Fo Nane ve Misket Limonu Aromalı Kokteyl Şurup hakkında;

Alkollü ve alkolsüz kokteyllerde, çay ve kahve gibi benzeri sıcak içeceklerde, kremalarda, krem şantilerde,yenilebilir buzlarda, ice slush’larda istenilen ölçüde pratik olarak kullanılabilir. Yapay tatlandırıcı içermeyen kokteyl şurup, albenili ve sağlıklı ambalajı ile vitrinlere estetik bir görünüm kazandırır. Diğer şuruplara göre kuru madde oranı % 10 fazla olmasına rağmen, %30 daha az tatlıdır. Ürün cam şişededir.

 

İşletme Kayıt No:

TR-41-K-027696

 

Kullanım Önerileri:

Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Aroma ve şurup olarak 1/8 oranında kullanılır. Ayrıca sıcak ve soğuk su ile 1/8 oranında sulandırılarak içilir. Servis önerisidir.

 

Net Miktar:

700 ml

 

Menşei:

Türkiye 

 

İçindekiler:

Şeker, su, asitlik düzenleyici (E 330, E 322ii), aroma verici (bahçe nanesi, misket limonu), koruyucu (E 202, E 211), renklendirici (E 150a).

 

Saklama Koşulları:

Güneş ışığından uzakta, serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Ağzı açıldıktan sonra kapak kapalı olarak muhafaza edilirse; son tüketim tarihine kadar aroma, renk ve yoğunluğunda herhangi bir azalma olmaz.

 

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:

Özmer Pastacılık ve İçecek Ürünleri San. Paz. Turizm ve Dış Ticaret A.Ş.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR