Fo Limonlu Dondurma ve Pastacılık Karışımı hakkında;
Dondurma yapımında, kek ve kuru pasta hamurlarında, kremalarda, krem şantilerde, yenilebilir buzlarda, şekerlemelerde, parfelerde tat, aroma ve renk vermek için kullanılır. Yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermez. Gerçek meyvenin kendine özgü beğenilen tat, koku ve rengindedir. Tamamen doğal ve konsantre bir üründür. Konsantre olma özelliği ile pratik ve ekonomiktir. Pastacılık sektöründe mevsimsel olarak meyvelerin olmadığı dönemlerde mükemmel bir kurtarıcıdır.
İşletme Kayıt No:
TR-41-K-027696
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. İstenilen meyve tadını elde etmek için 1 kg ürüne 40-70 gr arası kullanmak yeterlidir.
Net Miktar:
1600 gr
Menşei:
Türkiye
İçindekiler:
Şeker, limon (%35), asitlik düzenleyici (E 330), aroma verici (limon), kıvam verici (E 440, E 466), renklendirici (E 102).
Alerjen Uyarısı:
E 102: Çocukların aktivite ve dikkatleri üzerinde olumsuz etkileri bulunabilir.
Saklama Koşulları:
Güneş ışığından uzakta, serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Ağzı açıldıktan sonra kapak kapalı olarak muhafaza edilirse; son tüketim tarihine kadar aroma, renk ve yoğunluğunda herhangi bir azalma olmaz.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
Özmer Pastacılık ve İçecek Ürünleri San. Paz. Turizm ve Dış Ticaret A.Ş.