Fo First Class Kahverengi Dekor Kaplama Hamuru 1 kg

Marka : Fo
Tedarikçi : Mikro
Fiyat : ₺149,90

Fo First Class Kahverengi Dekor Kaplama Hamuru hakkında;

Yenilebilir özellikte olan şeker hamuru, her türlü pasta kaplamalarında, dekorasyonunda, maket kaplama ve süslemelerinde kullanılır. Ürüne ait en önemli özellik, pasta üzerine kaplama yapıldıktan sonra yüksek nem (% 80) ve sıcaklıkta (50 ºC) yapısının bozulmaması, şeklini koruması, erime ve ele yapışma yapmamasıdır bunun yanında pasta dolabına giriş çıkışlarda nemlenme yapmaz. Yumuşak, elastik, pürüzsüz (ipeksi) yapıdadır. Dekor hamurlarına göre daha az şekerlidir.

 

İşletme Kayıt No:

TR-41-K-027696

 

Kullanım Önerileri:

Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Uygulanacak miktarda hamur kopartılıp, yoğurularak el ısısı ile elastikiyeti sağlandıktan sonra şekillendirilir. Ürün uygulama sıcaklığı 20-22 ºC’dir. Uygulama yapılan pasta, maket ve figürlerin şeklini kaybetmemesi için +6 ºC’deki fansız dolaplarda saklanmalıdır. Her uygulama sonrasında hamur ambalajının ağzı sıkıca kapatılarak, kuruması engellenmelidir.

 

Net Miktar:

1000 gr

 

Menşei:

Türkiye 

 

İçindekiler:

Şeker, modifiye mısır nişastası, glikoz şurubu, bitkisel yağ (hidrojenize palm çekirdeği yağı), su, nem verici (E 422), kıvam verici (E 466), asitlik düzenleyici (E 330, E 332ii), renklendirici (E 150d, E 102, E 129), aroma verici (vanilya), koruyucu (E 202).

 

Alerjen Uyarısı:

E 102, E 129: Çocukların aktivite ve dikkatleri üzerinde olumsuz etkileri oluşabilir.

 

Saklama Koşulları:

Güneş ışığından uzakta, serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

 

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:

Özmer Pastacılık ve İçecek Ürünleri San. Paz. Turizm ve Dış Ticaret A.Ş.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR