İreks Bavyera Brezel Ekmek Karışımı % 100 hakkında;
Brezel çeşitlerinin üretimi için karışımdır. Almanya'nın Bavyera bölgesinde Brezel olarak popüler olan simit olarak bilinen baharatlı ve tatlı hamur işi olarak bilinir. Kendine has burma düğümü olan hamur kullanılarak hazırlanan fırınlanmış ekmek ürünüdür.
İşletme Kayıt No:
TR-59-K-002211
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Ürünün reçetesinde 10 kg İreks Bavyera Brezel Karışımına 0,400 kg margarin, 0,300 kg maya ve yaklaşık 4,8 litre su kullanılarak yaklaşık 15,500 kg hamur elde edilir. Hamurun sıcaklığı 22-24°C olup, yoğurma süresi 3+6 dakidadır. Fermentasyonların süreleri ve fırın sıcaklıkları ambalaj üzerinde verilmektedir.
Net Miktar:
25000 gr
Menşei:
Türkiye
İçindekiler:
Buğday unu, buğday malt unu, arpa malt ekstrakt, tuz, şeker, emülgatör (mono ve digliseridlerin diasetil tartarik asit esterleri E 472e), antioksidan (askorbik asit E 300), enzim (fungal alfa amilaz).
Alerjen Uyarısı:
Gluten içerir. Eser miktarda süt, yumurta, sert kabuklu meyveler (fındık, ceviz, badem, antepfıstığı), susam, acı bakla, hardal ve ürünlerini içerebilir.
Saklama Koşulları:
Serin ve kuru ortamda maksimum 25°C' de her türlü yabancı tat ve koku maddelerinden uzak tutunuz.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
İreks Gıda San. A.Ş.