Puratos 4011036 Tegral Satin Red Velvet Kek Karışımı 10 kg

Marka : Puratos
Tedarikçi : Mikro
Fiyat : ₺2.159,90

Puratos Kırmızı Renkli Kek Yapımı İçin Kullanıma Hazır Toz Karışım hakkında;

Renkli pastalar ve kekler yapımı için toz mikstir. Kullanıma hazır olduğu için kullanım kolaylığı vardır. Tamamen doğal, bitki konsantrelerinden elde edilen renge sahiptir. İdeal gözenek, ipeksi, kadife yumuşaklıkta yapıya sahiptir. Farklı reçete uygulamalarına uygunluk sağlar.

İşletme Kayıt No:
TR-34-K-000200

Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Kek karışımından 1000 g, 500 g yumurta, 300 gr yağ, 240 gr su bir kaba alınarak tüm malzemeler 1 dakika yavaş hızda ve 4 dakika yüksek hızda mikserde karıştırılır. 180- 200 °C fırında kalıbın büyüklüğüne göre 25-40 dakika pişirilir.

Net Miktar:
10000 gr

Menşei:
Türkiye

İçindekiler:
Şeker, buğday unu, buğday nişastasi, mısır nişastası, yağı azaltılmış kakao tozu, modifiye nişasta, peynir altı suyu tozu (süt), kabartıcılar (disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat; monokalsiyum fosfat), emülgatörler (yağ asitlerinin mono - ve digliseritleri, yağ asitlerinin mono- ve digliseritlerinin laktik asit esterleri, sodyum stearol-2-laktilat, yağ asitlerinin propan-1,2-diol esterleri), siyah havuç konsantresi, şeftali konsantresi, aroma vericiler, buğday gluteni, kurutulmuş glukoz şurubu, tuz, yağsız süt tozu, stabilizör (sodyum karboksi metil selüloz), kıvam arttırıcılar (guar gam, ksantan gam).

 

Alerjen Bilgisi:

Gluten, süt ve süt ürünleri içerir.


Saklama Koşulları:
5-25 derece arasında kuru bir ortamda (R.H.: max 65%) muhafaza ediniz. Kullanım sonrası ambalajı düzgün bir şekilde kapatınız.

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
Puratos Gıda San. ve Tic. A.Ş.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR